Juridiske tjenester

Våre tjenester

Vi bistår deg med juridiske tjenester

Det er ikke alltid utestående beløp blir betalt tilbake i rett tid. Noen ganger skjer det ingen tilbakebetaling i det hele tatt. Slike tilfeller har stor innvirkning på din bedrifts økonomi. Av og til er rettslige skritt ikke til å komme unna.

Vi kan tilby juridisk bistand eller initiere rettslige skritt for å drive inn utestående beløp fra dine skyldnere. Dette innebærer blant annet å utarbeide nødvendig juridisk dokumentasjon og følge korrekte juridiske prosedyrer samt bistå deg som kreditor med juridisk rådgivning og ta del i forhandlinger mellom deg som kreditor og skyldner.

Har du behov for en inkassoavtale?

Kontakt oss i dag!

I Aragorn Finans mener vi at inkasso fremdeles er et håndarbeid, og vi jobber aktivt med alle saker til fordel for både deg som kunde og for skyldner. Av oss får du en skreddersydd tjeneste som håndterer alle aspekter av prosessen rundt inkasso på best mulig måte. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.