Inkasso

Våre tjenester

Vi kan bistå med inkasso

Utestående pengekrav er en del av hverdagen til alle bedrifter. Like fullt er dette saker som må løses, siden de går ut over din bedrifts økonomiske hverdag. I Aragorn Finans har vi tatt mål av oss å løse din sak. Ved hjelp av høyt kvalifiserte medarbeidere og skreddersydde løsninger for hver enkelt oppdragsgiver, anser vi å ha de beste forutsetninger for å løse oppdraget du gir oss.

Selve inkassoprosessen kan være tidkrevende. Det er derfor viktig at du samarbeider med den rette partneren. Med oss på laget er du alltid sikker på at inkasso utføres korrekt og effektivt, men også fleksibelt og skreddersydd for nettopp ditt oppdrag.

Har du behov for en inkassoavtale?

Kontakt oss i dag!

I Aragorn Finans mener vi at inkasso fremdeles er et håndarbeid, og vi jobber aktivt med alle saker til fordel for både deg som kunde og for skyldner. Av oss får du en skreddersydd tjeneste som håndterer alle aspekter av prosessen rundt inkasso på best mulig måte. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.