Fullmakt

Rett til å handle, få informasjon og/eller snakke på vegne av andre.

Mange ønsker hjelp når de møter vanskelige situasjoner og enten trenger mer informasjon eller skal inngå avtaler med en tredjepart. For at andre skal kunne hjelpe deg med å både forhandle, få informasjon eller på annen måte representere deg trenger de en fullmakt.

Hva du gir fullmakt til og hvor lenge en fullmakt skal vare (tidsubestemt) må du vurdere. Hvis du gir en fullmakt som er ikke er avgrenset kan du risikere at inngåtte avtaler blir bindende for deg tross i dine ønsker. Risiko bygger på motpartens «gode tro» i forhold til begrensningene i fullmakten.

For mer informasjon om hva fullmakter burde inneholde se, Ofte stilte spørsmål.

For innsyn hva gjelder helse gjelder også regler om fullmakt, særlige unntak er gjeldende eksempelvis der pasienten ikke er samtykkekompetent.

For mer om fullmakt, ta kontakt.

Har du behov for en inkassoavtale?

Kontakt oss i dag!

I Aragorn Finans mener vi at inkasso fremdeles er et håndarbeid, og vi jobber aktivt med alle saker til fordel for både deg som kunde og for skyldner. Av oss får du en skreddersydd tjeneste som håndterer alle aspekter av prosessen rundt inkasso på best mulig måte. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.