Corona krisen – utestående fordringer/krav

Tiltakene som er iverksatt i Norge påvirker norske bedrifter i stor grad. Det har medført stor

Tiltakene som er iverksatt i Norge påvirker norske bedrifter i stor grad. Det har medført stor økonomisk usikkerhet for mange bedrifter. Flere bedrifter er kanskje allerede konkurs og andre har permittert ansatte for å redde bedriften.

Det er viktig for oss å ivareta våre og nye kunders interesser. Vi ønsker å finne gode løsninger for personer og bedrifter som plutselig havnet i en vanskelig økonomisk situasjon.

Interessene til våre kunder er helt klart viktig å ivareta, samtidig som vi ønsker å finne gode løsninger for personer og bedrifter som plutselig havner i en særskilt vanskelig økonomisk situasjon. Vi har utarbeidet retningslinjer for hvordan vi skal gå i møte med personer og bedrifter som får økonomiske problemer som følge av Coronautbruddet.

Vår oppfordring er: – be om hjelp!
Aragorn Finans AS kan bistå deg og din bedrift.

Vi kan bistå både med innkreving, råd rundt krisen, prosessene som din bedrift må gjennom og andre problemer dere ellers måtte ha.

Ta kontakt

post@aragornfinans.no
http://www.aragornfinans.no
Tlf: 21896300

Har du behov for en inkassoavtale?

Kontakt oss i dag!

I Aragorn Finans mener vi at inkasso fremdeles er et håndarbeid, og vi jobber aktivt med alle saker til fordel for både deg som kunde og for skyldner. Av oss får du en skreddersydd tjeneste som håndterer alle aspekter av prosessen rundt inkasso på best mulig måte. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.